Uw organisatie

Als Logistiek Dienstverlener bent u gespecialiseerd in betrouwbaar vervoer en tijdige levering van goederen die uw opdrachtgevers aan klanten (consumenten) hebben verkocht.

U probeert uw wagenpark en chauffeurs zo efficient mogelijk in te zetten voor uw eigen optimale bedrijfsvoering en voor een maximale klanttevredenheid.

Uw probleem

Maken van een afspraak met een consument is behoorlijk veel werk. Toch komt het te vaak voor dat uw chauffeur voor een gesloten deur staat. Een situatie die alleen maar verliezers kent. De goederen komen bij u retour, de zending moet opnieuw worden ingepland en de consument moet langer wachten op zijn bestelling. Meer kosten, meer tijd, meer werk.

De oplossing

SAYWHEN biedt een afspraak reserveringsysteem waarmee consumenten zelf een gewenste afleverdatum en -tijd kiezen. Met SAYWHEN Order Notificatie communiceert u proactief met de consument en voorkomt u no-shows. Met een naadloze aansluiting op uw transport management systeem heeft u een pasklaar antwoord op dit probleem.

Praat met SAYWHEN

Wilt u weten hoe onze klanten SAYWHEN succesvol inzetten of wilt u verder spreken over de problematiek binnen uw eigen organisatie?

Maak een afspraak met SAYWHEN. Uiteraard op een tijdstip dat u het beste schikt!